مجله سلامت

اخبار و دانستنیهای حوزه سلامت



خواص چای سیاه و فواید مصرف این نوشیدنی

خواص چای سیاه و فواید مصرف این نوشیدنی

مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است
فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اكسیدانی هستند كه با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است
نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را كاهش دهد


خواص درمانی چای

 چای نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است، به هضم غذا کمک می‌کند، سبب نشاط، بیداری و مانع خواب آلودگی می‌شود




چای خواص درمانی زیادی دارد که برخی از آنها را نام می‌بریم


- پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

 ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان
 پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم
 کاهش علایم مواد حساسیت زا
 کاهش علایم عارضه پارکینسون
 بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن
 حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن
 رفع خستگی و استرس
 پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز
 پیشگیری از پوکی استخوان
 کند کننده روند پیری
 جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگ‌های خونی
 افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن
 افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن
 آثار ضد التهابی
 تصفیه خون و کنترل فشار خون و کلسترول
 بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری

چطور چای دم کنیم؟

روش دم کردن چای در عطر، طعم و رنگ چای موثر است. طریقه دم کردن چای به روش چینی به این صورت است که آب را در سماور می‌جوشانند به ازای هر فنجان چای، یک قاشق چای خوری چای خشک را در قوری ریخته و کمی‌آب جوش روی آن می‌ریزند. مدت دو دقیقه در کناری گذاشته و پس از دو دقیقه آب آن را خالی می‌کنند. سپس قوری را از آب جوش پر کرده سه تا پنج دقیقه روی سماور می‌گذارند تا دم بکشد، با این کار چای مقدار زیادی از عناصر مضر خود را از دست می‌دهد

چگونگی دم کردن چای سیاه: آب را به درجه جوش رسانده (100 درجه سانتی گراد) سپس روی چای می‌ریزیم. زمان دم کشیدن نباید کمتر از 30 ثانیه و طولانی تر از پنج دقیقه شود. زیرا پس از آن تانین چای به تدریج آزاد شده و اثر محرک کافئین را خنثی و طعم چای را نیز تلخ می‌کند.

چگونگی دم کردن چای سبز: دمای آب در این حالت باید 80 تا 85 درجه سانتی گراد باشد. به طور معمول هر چه کیفیت چای سبز بالاتر باشد، دمای آب هم کمتر است. بهتر است قوری چای پیش از دم کردن با قرار دادن قوری درون یک کاسه حاوی آب داغ، گرم شود


چای سیاه شرکت بیز با نام گوزل، تهیه شده از مواد مرغوب بوده و ما کیفیت آن را تضمین میکنیم
عطر و طعم بی نظیر این چای خستگی یک روز کاری را رفع خواهد کرد

 
تنها کافیست یکبار امتحان کنید
جهت سفارش این محصول با ما تماس بگیرید
شماره تماس 09192739921 
سفارش از طریق اپلیکیشن تلگرام 

 


    به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
تلگرام فیش بوک اینستاگرام لینکداین تویتر

    برچسب ها


    دیدگاه شما



ثبت دیدگاه


فروشگاه و تعمیرگاه کولر اتومبل خلیل
فروشگاه اینترنتی چارقد و روسری و پوشاک زنانه