درباره زعفران
کشت زعفران در ایران قدمتی 3000 ساله دارد و منطقه خراسان بهترین اقلیم آب و هوایی و خاک مناسب جهت کشت زعفران را دارد. ایران با تولید سالیانه بیش از 100 تن زعفران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا می باشد امّا متاسفانه خام فروشی زعفران در گذشته از فرصت های اقتصادی این محصول کاسته است.
ما جهت اینکه از زعفران محصولات جدید فراوری کنیم با خلق اولیه ایده ی تولید اسپری زعفران و تحقیقات گسترده در این زمینه مفتخریم که این محصول بی نظیر در دنیا را تولید و عرضه کرده ایم
اسپری زعفران یک محصول بی نظیر است که از ترکیب آب و زعفران درجه 1 تولید می گردد ما برای تولید این محصول از فناوری های نوین از جمله فناوری نانو استفاده می کنیم. شما با استفاده از اسپری زعفران در هر لحظه و هر مکانی بدون اینکه نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران داشته باشید می توایند از مزایای زعفران استفاده کنید
مزایای اسپری زعفران دکتر بیز
5 برابر بهره وری بیشتر
سهولت و سرعت استفاده در هر لحظه
کاملاً طبیعی و فاقد هرگونه اسانس های خوراکی و شیمیایی
18 ماه ماندگاری بدون نگه دارنده
حذف مراحل وقت گیر سائیدن و دم کردن زعفران
استفاده از اسپری زعفران دکتر بیز در هر حالت ایستاده، واژگون و متمایل آن هم تا آخرین قطره امکان پذیر و نیازی به تکان دادن قبل از مصرف ندارد چرا که محصول با توجه به همگن و تک فاز بودن ته نشین نمی شود
موارد مصرف
تزئین برنج – تهیه وتزئین شیرینی – بستنی – غذاهای مخصوص زعفرانی (شله زرد) – انواع خوراک ها (خوراک مرغ – گوشت – جوجه کباب) – چای زعفرانی – شربت ها و......
این محصول دارای استاندارد ایران، نشان سیب سلامت از سازمان غذا و داروی ایران، استاندارد FDA از سازمان غذا و داروی آمریکا، PCF و CE اروپا، آرم حلال سازمان کشورهای اسلامی و غیره ISO 9001 از کمپانی ACS انگلستان می باشد
نکته مهم
1.رمز ماندگاری اسپری زعفران بدون مواد نگه دارنده عدم وجود هوا و عدم رسیدن نور به محلول زعفران می باشد 2.گاز استفاده شده در اسپری زعفران گاز نیتروژن می باشد. این گاز هیچ ربطی به محلول زعفران ندارد چرا که زعفران با یک پک آلومینیومی در داخل قوطی از گاز جدا شده است و درآخر اینکه این گاز حتی بعد از اتمام اسپری زعفران از قوطی خارج نمی شود
سوال1 -لطفا توضیح بفرمائید روش سنتی استفاده زعفران چه معایبی داشت که شما به فکر تولید اسپری زعفران افتادید؟؟؟
جواب: اول اینکه در روش سنتی احتمال خرید زعفران غیر استاندارد و تقلبی بسیار بالا بود
دوم اینکه در روش سنتی ضایعات بسیار زیادی در مراحل آماده سازی زعفران (سائیدن و دم کردن زعفران) ایجاد می شد
سوم اینکه در روش سنتی افراد توانایی لازم و کافی را در به عمل آوری خوب زعفران اغلب ندارند(دم کشی در روش سنتی نهایتا 15 دقیقه آن هم در معرض آلودگی موجود در هوا و الودگی دست )
چهارم در روش سنتی رعایت موارد بهداشتی اصلا انجام نمی شود
پنجم اینکه در روش سنتی برای آسیاب کردن زعفران از قند استفاده می کنند که کاری بسیار غلط است چرا که قند یک محصول شیمیایی است و مخلوط کردن آن با زعفران باعث از بین رفتم عطر طعم و بوی زعفران می گردد کاری غلط که سالهاست سینه به سینه به همه انتقال پیدا کرده است...
ششم اینکه در روش سنتی برای سایدن و دم کردن زعفران صرف انرژی و زمان بسیار زیادی لازم است و در نهایت اینکه وقتی محلول زعفران آماده شد بیش از چند ساعت نمی توان نگه داری کرد و تمام محلول آماده شده باید همان لحظه استفاده شود ما مفتخریم که با تولید اسپری زعفران توانستیم تمام این مسائل را حل و فصل کنیم
سوال 2-لطفا چند نمونه از تقلبات زعفران که فرمودید را ذکر بفرمائید ؟؟؟
جواب:1.رنگ کردن ریشه زعفران با رنگ موجود در کلاله یا با رنگ ها ی شیمیایی مثل تارتارازین و آماران قبل از خشک کردن زعفران(تارتارازین و آماران رنگ های شیمیایی و عامل سرطان هستند)
2:اضافه کردن برخی مواد که از لحاظ ظاهری شبیه کلاله های زعفران می باشد مثل گلرنگ
3:اضافه کردن نمک شکر و عسل به زعفران جهت افزایش جرم زعفران
4:اضافه کردن برخی مواد گیاهی به زعفران شامل گل همیشه بهار-زردچوبه-شقایق گل انار-روناس-ذرت-گلرنگ-میخک و ریشه های گندم
سوال 3---لطفا بفرمائید توضیحاتی در مورد اسپری زعفران بدهید و بفرمائید که چرا این محصول به عنوان یک نوآوری محسوب می گردد؟؟؟
جواب:اسپری زعفران با ترکیب آب و زعفران و به صورت کاملا علمی و با استفاده از جدیدترین فناوری های روز دنیا از جمله فناوری نانو تولید گردیده است که این امکان را به مصرف کننده می دهد تا هر لحظه و در هر مکان بدون نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران از مزایای زعفران بهره مند شود این محصول از این رو یک نوآوری محسوب می گردد که امکان ماندگاری محلول زعفران را به مدت طولانی و بدون هیچ گونه مواد نگه دارنده و اسانس های خوراکی ایجاد کرده است...
سوال4----لطفا در مورد مزایای اسپری زعفران توضیحاتی بفرمائید؟؟؟؟
جواب: اسپری زعفران دارای مزایای بسیار زیادی نسبت به روش سنتی می باشد که به شرح ذیل می باشد
5 برابر بهره وری بیشتر
سهولت و سرعت استفاده
کاملا طبیعی و فاقد هرگونه اسانس
18 ماه ماندگاری بدون استفاده از مواد نگه دارنده
عدم نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران
تولید اسپری زعفران با استفاده از زعفران درجه یک
دارای نشان رنگی تغذیه (رنگ سبز)
و از همه مهمتر استفاده از اسپری زعفران در حالت ایستاده واژگون و متمایل آن هم تا اخرین قطره امکان پذیر و نیازی به تکان دادن قوطی قبل از مصرف ندارد و محلول هیچ گاه ته نشین نمی شود اینکه در هر حالتی اسپری می کند به شما امکان تزئین بسیار زیبا با ذوق و سلیقه اتان را می دهد.
سوال 5----لطفا توضیح بدهی که روند تولید اسپری زعفران به چه صورتی می باشد؟؟؟
جواب:اسپری زعفران از ترکیب آب صد در صد آشامیدنی وزعفران درجه یک قائنات تولید می گردد به این صورت که ابتدا آب توسط دستگاه ro تصفیه و پس از جداسازی ناخالصی آن با اشعه ی uv استریل می گردد دمای آب توسط بخار داغ تا حد معینی افزایش داده می شود و سپس آب داغ با مقدار مشخصی از زعفرانی که قبلا با استفاده از فناوری نانو پودر شده است و توسط دستگاه مکش به تانکر دم کشی اضافه شده ترکیب می شود بعد از مخلوط شدن آب و زعفران محلول به منظور دم کشی و دریافت عطر و رنگ طبیعی زعفران به مدت 5 ساعت به همان حالت باقی می ماند. مایع دم کشیده شده پاستوریزه شده و وارد پمپ های تزریق می شود »»مهم «« لازم به ذکر است تمام این مراحل در خلاء کامل و بدون هیچ گونه ورود و خروج هوا صورت می گیرد پس از تزریق مایع زعفران به کیسه ی آلومینیومی داخل قوطی اسپری زعفران گاز نیتروژن به منظور فعال سازی عمل اسپری به فضای بین کیسه و جداره ی قوطی اضافه می گردد »»»>مهم«««این گاز به هیچ عنوان با مایع زعفران داخل قوطی اسپری در تماس نیست و هیچ گاه از قوطی خارج نمی گردد فقط با فشاری که به کیسه ی داخل قوطی می آورد کمک می کند که مایع زعفران تا آخرین قطره بیرون بیاید
سوال 6----لطفا توضیحاتی در مورد موارد مصرف اسپری زعفران بفرمائید ؟؟؟؟
جواب:هر جایی که قبلا در روش سنتی از زعفران استفاده می کردید از این به بعد همراه با اسپری زعفران استفاده خواهید کرد با این توضیح که دیگر نیازی به آماده سازی زعفران (سائیدن و دم کردن زعفران )ندارید شما با استفاده از اسپری زعفران می توانید برنج خودرا تزئین کنید در شیرینی پزی هایتان از آن بهره مند باشید غذاها ی مخصوص زعفرانی (شله زرد)درست کنید در انواع خوراک ها(خوراک مرغ گوشت و جوجه کباب) از این محصول استفاده کنید و حتی برای چای زعفرانی و شربت زعفرانی و بستنی زعفرانی از این محصول استفاده کنید
سوال 7----لطفا توضیح بفرمائید اسپری زعفران دادای چه استاندارد ها و تاییدیه هایی می باشد؟؟؟
جواب: اسپری زعفران دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت-پروانه بهره برداری از صنایع -نشان سیب سلامت-نشان طلائی استاندارد ایران-گواهینامه مدیریت کیفیت iso9001 از کمپانی acs انگلستان- گواهینامه حلال کشورهای اسلامی-گواهینامه pcf اروپا و در نهایت با افتخار دارای گواهینامه fda از سازمان غذا و داروی امریکا می باشد
سوال 8----بازار هدف این محصول کجاست ؟؟؟
جواب: این محصول در وهله اول برای مصارف خانگی طراحی و تولید شده است اما شما می توانید این محصول را برای رستوران ها-قنادی ها-کافی شاپ ها-قهوه خانه ها-بستنی فروشی ها-فست فود ها-کبابی ها -تالارها و هتل ها معرفی و بازارسازی کنید
سوال 9----یک سوال مهم که در ذهن خیلی از دوستان ابهام ایجاد کرده اینست که جواب: رمز ماندگاری محلول اسپری زعفران آن هم بدون نگه دارنده چیست؟؟ و اینکه در مورد گاز استفاده شده در اسپری زعفران هم توضیح بفرمائید ؟؟؟
دو عامل اصلی در خراب شدن محلول آماده شده زعفران نور و هوا می باشد که ما با جلوگیری از رسیدن این دو عامل به محلول زعفران از خراب شدن آن جلوگیری می کنیم همانطور که می دانید ما محلول زعفران در داخل قوطی نیست بلکه در داخل پک آلومینیومی داخل قوطی قرار دارد که این پک در خلاء کامل قرار دارد و نور هم به آن نمی رسد در جایی که هوا در گردش نباشد طبیعتا باکتری اجازه رشد ندارد و محلول هیچ گاه خراب نمی شود در مورد گاز هم توضیح اینکه این گاز نیتروژن است و پشت کیسه تزریق می گردد و هیچ ارتباطی با محلول زعفران ندارد و از همه مهمتر اینکه این گاز حتی بعد از تمام شدن محلول زعفران از قوطی خارج نمی شود
جهت سفارش این محصوا با شماره 09192739921 تماس حاصل فرمایید و یا از طریق کانال تلگرام با همین شماره اقدام فرمایید
با ما بهترین ها را تجربه کنید.
کشت زعفران در ایران قدمتی 3000 ساله دارد و منطقه خراسان بهترین اقلیم آب و هوایی و خاک مناسب جهت کشت زعفران را دارد. ایران با تولید سالیانه بیش از 100 تن زعفران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا می باشد امّا متاسفانه خام فروشی زعفران در گذشته از فرصت های اقتصادی این محصول کاسته است.
ما جهت اینکه از زعفران محصولات جدید فراوری کنیم با خلق اولیه ایده ی تولید اسپری زعفران و تحقیقات گسترده در این زمینه مفتخریم که این محصول بی نظیر در دنیا را تولید و عرضه کرده ایم
اسپری زعفران یک محصول بی نظیر است که از ترکیب آب و زعفران درجه 1 تولید می گردد ما برای تولید این محصول از فناوری های نوین از جمله فناوری نانو استفاده می کنیم. شما با استفاده از اسپری زعفران در هر لحظه و هر مکانی بدون اینکه نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران داشته باشید می توایند از مزایای زعفران استفاده کنید
مزایای اسپری زعفران دکتر بیز
5 برابر بهره وری بیشتر
سهولت و سرعت استفاده در هر لحظه
کاملاً طبیعی و فاقد هرگونه اسانس های خوراکی و شیمیایی
18 ماه ماندگاری بدون نگه دارنده
حذف مراحل وقت گیر سائیدن و دم کردن زعفران
استفاده از اسپری زعفران دکتر بیز در هر حالت ایستاده، واژگون و متمایل آن هم تا آخرین قطره امکان پذیر و نیازی به تکان دادن قبل از مصرف ندارد چرا که محصول با توجه به همگن و تک فاز بودن ته نشین نمی شود
موارد مصرف
تزئین برنج – تهیه وتزئین شیرینی – بستنی – غذاهای مخصوص زعفرانی (شله زرد) – انواع خوراک ها (خوراک مرغ – گوشت – جوجه کباب) – چای زعفرانی – شربت ها و......
این محصول دارای استاندارد ایران، نشان سیب سلامت از سازمان غذا و داروی ایران، استاندارد FDA از سازمان غذا و داروی آمریکا، PCF و CE اروپا، آرم حلال سازمان کشورهای اسلامی و غیره ISO 9001 از کمپانی ACS انگلستان می باشد
نکته مهم
1.رمز ماندگاری اسپری زعفران بدون مواد نگه دارنده عدم وجود هوا و عدم رسیدن نور به محلول زعفران می باشد 2.گاز استفاده شده در اسپری زعفران گاز نیتروژن می باشد. این گاز هیچ ربطی به محلول زعفران ندارد چرا که زعفران با یک پک آلومینیومی در داخل قوطی از گاز جدا شده است و درآخر اینکه این گاز حتی بعد از اتمام اسپری زعفران از قوطی خارج نمی شود
سوال1 -لطفا توضیح بفرمائید روش سنتی استفاده زعفران چه معایبی داشت که شما به فکر تولید اسپری زعفران افتادید؟؟؟
جواب: اول اینکه در روش سنتی احتمال خرید زعفران غیر استاندارد و تقلبی بسیار بالا بود
دوم اینکه در روش سنتی ضایعات بسیار زیادی در مراحل آماده سازی زعفران (سائیدن و دم کردن زعفران) ایجاد می شد
سوم اینکه در روش سنتی افراد توانایی لازم و کافی را در به عمل آوری خوب زعفران اغلب ندارند(دم کشی در روش سنتی نهایتا 15 دقیقه آن هم در معرض آلودگی موجود در هوا و الودگی دست )
چهارم در روش سنتی رعایت موارد بهداشتی اصلا انجام نمی شود
پنجم اینکه در روش سنتی برای آسیاب کردن زعفران از قند استفاده می کنند که کاری بسیار غلط است چرا که قند یک محصول شیمیایی است و مخلوط کردن آن با زعفران باعث از بین رفتم عطر طعم و بوی زعفران می گردد کاری غلط که سالهاست سینه به سینه به همه انتقال پیدا کرده است...
ششم اینکه در روش سنتی برای سایدن و دم کردن زعفران صرف انرژی و زمان بسیار زیادی لازم است و در نهایت اینکه وقتی محلول زعفران آماده شد بیش از چند ساعت نمی توان نگه داری کرد و تمام محلول آماده شده باید همان لحظه استفاده شود ما مفتخریم که با تولید اسپری زعفران توانستیم تمام این مسائل را حل و فصل کنیم
سوال 2-لطفا چند نمونه از تقلبات زعفران که فرمودید را ذکر بفرمائید ؟؟؟
جواب:1.رنگ کردن ریشه زعفران با رنگ موجود در کلاله یا با رنگ ها ی شیمیایی مثل تارتارازین و آماران قبل از خشک کردن زعفران(تارتارازین و آماران رنگ های شیمیایی و عامل سرطان هستند)
2:اضافه کردن برخی مواد که از لحاظ ظاهری شبیه کلاله های زعفران می باشد مثل گلرنگ
3:اضافه کردن نمک شکر و عسل به زعفران جهت افزایش جرم زعفران
4:اضافه کردن برخی مواد گیاهی به زعفران شامل گل همیشه بهار-زردچوبه-شقایق گل انار-روناس-ذرت-گلرنگ-میخک و ریشه های گندم
سوال 3---لطفا بفرمائید توضیحاتی در مورد اسپری زعفران بدهید و بفرمائید که چرا این محصول به عنوان یک نوآوری محسوب می گردد؟؟؟
جواب:اسپری زعفران با ترکیب آب و زعفران و به صورت کاملا علمی و با استفاده از جدیدترین فناوری های روز دنیا از جمله فناوری نانو تولید گردیده است که این امکان را به مصرف کننده می دهد تا هر لحظه و در هر مکان بدون نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران از مزایای زعفران بهره مند شود این محصول از این رو یک نوآوری محسوب می گردد که امکان ماندگاری محلول زعفران را به مدت طولانی و بدون هیچ گونه مواد نگه دارنده و اسانس های خوراکی ایجاد کرده است...
سوال4----لطفا در مورد مزایای اسپری زعفران توضیحاتی بفرمائید؟؟؟؟
جواب: اسپری زعفران دارای مزایای بسیار زیادی نسبت به روش سنتی می باشد که به شرح ذیل می باشد
5 برابر بهره وری بیشتر
سهولت و سرعت استفاده
کاملا طبیعی و فاقد هرگونه اسانس
18 ماه ماندگاری بدون استفاده از مواد نگه دارنده
عدم نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران
تولید اسپری زعفران با استفاده از زعفران درجه یک
دارای نشان رنگی تغذیه (رنگ سبز)
و از همه مهمتر استفاده از اسپری زعفران در حالت ایستاده واژگون و متمایل آن هم تا اخرین قطره امکان پذیر و نیازی به تکان دادن قوطی قبل از مصرف ندارد و محلول هیچ گاه ته نشین نمی شود اینکه در هر حالتی اسپری می کند به شما امکان تزئین بسیار زیبا با ذوق و سلیقه اتان را می دهد.
سوال 5----لطفا توضیح بدهی که روند تولید اسپری زعفران به چه صورتی می باشد؟؟؟
جواب:اسپری زعفران از ترکیب آب صد در صد آشامیدنی وزعفران درجه یک قائنات تولید می گردد به این صورت که ابتدا آب توسط دستگاه ro تصفیه و پس از جداسازی ناخالصی آن با اشعه ی uv استریل می گردد دمای آب توسط بخار داغ تا حد معینی افزایش داده می شود و سپس آب داغ با مقدار مشخصی از زعفرانی که قبلا با استفاده از فناوری نانو پودر شده است و توسط دستگاه مکش به تانکر دم کشی اضافه شده ترکیب می شود بعد از مخلوط شدن آب و زعفران محلول به منظور دم کشی و دریافت عطر و رنگ طبیعی زعفران به مدت 5 ساعت به همان حالت باقی می ماند. مایع دم کشیده شده پاستوریزه شده و وارد پمپ های تزریق می شود »»مهم «« لازم به ذکر است تمام این مراحل در خلاء کامل و بدون هیچ گونه ورود و خروج هوا صورت می گیرد پس از تزریق مایع زعفران به کیسه ی آلومینیومی داخل قوطی اسپری زعفران گاز نیتروژن به منظور فعال سازی عمل اسپری به فضای بین کیسه و جداره ی قوطی اضافه می گردد »»»>مهم«««این گاز به هیچ عنوان با مایع زعفران داخل قوطی اسپری در تماس نیست و هیچ گاه از قوطی خارج نمی گردد فقط با فشاری که به کیسه ی داخل قوطی می آورد کمک می کند که مایع زعفران تا آخرین قطره بیرون بیاید
سوال 6----لطفا توضیحاتی در مورد موارد مصرف اسپری زعفران بفرمائید ؟؟؟؟
جواب:هر جایی که قبلا در روش سنتی از زعفران استفاده می کردید از این به بعد همراه با اسپری زعفران استفاده خواهید کرد با این توضیح که دیگر نیازی به آماده سازی زعفران (سائیدن و دم کردن زعفران )ندارید شما با استفاده از اسپری زعفران می توانید برنج خودرا تزئین کنید در شیرینی پزی هایتان از آن بهره مند باشید غذاها ی مخصوص زعفرانی (شله زرد)درست کنید در انواع خوراک ها(خوراک مرغ گوشت و جوجه کباب) از این محصول استفاده کنید و حتی برای چای زعفرانی و شربت زعفرانی و بستنی زعفرانی از این محصول استفاده کنید
سوال 7----لطفا توضیح بفرمائید اسپری زعفران دادای چه استاندارد ها و تاییدیه هایی می باشد؟؟؟
جواب: اسپری زعفران دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت-پروانه بهره برداری از صنایع -نشان سیب سلامت-نشان طلائی استاندارد ایران-گواهینامه مدیریت کیفیت iso9001 از کمپانی acs انگلستان- گواهینامه حلال کشورهای اسلامی-گواهینامه pcf اروپا و در نهایت با افتخار دارای گواهینامه fda از سازمان غذا و داروی امریکا می باشد
سوال 8----بازار هدف این محصول کجاست ؟؟؟
جواب: این محصول در وهله اول برای مصارف خانگی طراحی و تولید شده است اما شما می توانید این محصول را برای رستوران ها-قنادی ها-کافی شاپ ها-قهوه خانه ها-بستنی فروشی ها-فست فود ها-کبابی ها -تالارها و هتل ها معرفی و بازارسازی کنید
سوال 9----یک سوال مهم که در ذهن خیلی از دوستان ابهام ایجاد کرده اینست که جواب: رمز ماندگاری محلول اسپری زعفران آن هم بدون نگه دارنده چیست؟؟ و اینکه در مورد گاز استفاده شده در اسپری زعفران هم توضیح بفرمائید ؟؟؟
دو عامل اصلی در خراب شدن محلول آماده شده زعفران نور و هوا می باشد که ما با جلوگیری از رسیدن این دو عامل به محلول زعفران از خراب شدن آن جلوگیری می کنیم همانطور که می دانید ما محلول زعفران در داخل قوطی نیست بلکه در داخل پک آلومینیومی داخل قوطی قرار دارد که این پک در خلاء کامل قرار دارد و نور هم به آن نمی رسد در جایی که هوا در گردش نباشد طبیعتا باکتری اجازه رشد ندارد و محلول هیچ گاه خراب نمی شود در مورد گاز هم توضیح اینکه این گاز نیتروژن است و پشت کیسه تزریق می گردد و هیچ ارتباطی با محلول زعفران ندارد و از همه مهمتر اینکه این گاز حتی بعد از تمام شدن محلول زعفران از قوطی خارج نمی شود
جهت سفارش این محصوا با شماره 09192739921 تماس حاصل فرمایید و یا از طریق کانال تلگرام با همین شماره اقدام فرمایید
با ما بهترین ها را تجربه کنید.
دیدگاه شما
Grvpoise
Grvpoise
Brfgdush
Brfgdush
NllparcaB
NllparcaB
Rex
Iva
Alvin
ثبت دیدگاه