خواص لیمو عمانی
مواد متشکله یلیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می دهد
عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشارخون و چربی خون شناخته شده است.
خوردن دم کرده ی آن اغلب باچای و گل گاوزبان در کاهش فشارخون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می شود لیموعمانی از نظرطب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام دهنده ی سرفه وسرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد آنتی اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است
.
توصیه ها
لیمو لیموعمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می شود. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم های آن را درآورید
لیموعمانی درسته در خورش ها و خوراک ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود.
بنابراین خوردن آن توصیه نمی شود
ـ بهترین نوع لیموعمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش می یابد
لیموعمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف سربسته و به دور از نور نگهداری شود.
ـ بهتر است هنگام تهیه ی انواع خورش ها و خوراک ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.
ـ در برخی مناطق گرمسیر به دلیل این که نگهداری لیموترش مشکل و حمل و نقل آن مقرون به صرفه نیست، آن را با تغییرات ویژه ای تبدیل به لیموعمانی می کنند تا قابلیت نگهداری اش برای چندین سال افزایش یابد
ـ معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه ای و داخل آن سیاه رنگ است
روش آماده سازی
لیموی شسته شده را کاملا خشک کرده درون سینی قرار داده و در مقابل نور خورشید می گذارند. 2 الی 3 ساعت اول مرتب زیر و رو می کنند تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت 3 الی 4 روز زیر تابش نور خورشید قرار می دهند تا کاملا خشک شود
توجه
از خریدلیموعمانی به صورت فله ای و روباز اجتناب کنید. لیمو عمانی هایی را که به صورت سنتی خشک می کنند، غیر بهداشتی و محل تجمع میکروب ها هستند. بنابراین هنگام خرید، محصولاتی را که دارای بسته بندی اصولی، مجوز بهداشت و تاریخ مصرف هستند، انتخاب کنید و بهتر است قبل از مصرف، آن را خوب بشویید
شما مشتری محترم میتوانید محصولی عالی ،با کیفیت و طبیعی را تنها با یک تماس و یا سفارش از طریق اپلیکیشن تلگرام تهیه نمایید
شماره تماس جهت سفارشات 09192739921
مواد متشکله یلیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می دهد
عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشارخون و چربی خون شناخته شده است.
خوردن دم کرده ی آن اغلب باچای و گل گاوزبان در کاهش فشارخون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می شود لیموعمانی از نظرطب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام دهنده ی سرفه وسرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد آنتی اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است
.
توصیه ها
لیمو لیموعمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می شود. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم های آن را درآورید
لیموعمانی درسته در خورش ها و خوراک ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود.
بنابراین خوردن آن توصیه نمی شود
ـ بهترین نوع لیموعمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش می یابد
لیموعمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف سربسته و به دور از نور نگهداری شود.
ـ بهتر است هنگام تهیه ی انواع خورش ها و خوراک ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.
ـ در برخی مناطق گرمسیر به دلیل این که نگهداری لیموترش مشکل و حمل و نقل آن مقرون به صرفه نیست، آن را با تغییرات ویژه ای تبدیل به لیموعمانی می کنند تا قابلیت نگهداری اش برای چندین سال افزایش یابد
ـ معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه ای و داخل آن سیاه رنگ است
روش آماده سازی
لیموی شسته شده را کاملا خشک کرده درون سینی قرار داده و در مقابل نور خورشید می گذارند. 2 الی 3 ساعت اول مرتب زیر و رو می کنند تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت 3 الی 4 روز زیر تابش نور خورشید قرار می دهند تا کاملا خشک شود
توجه
از خریدلیموعمانی به صورت فله ای و روباز اجتناب کنید. لیمو عمانی هایی را که به صورت سنتی خشک می کنند، غیر بهداشتی و محل تجمع میکروب ها هستند. بنابراین هنگام خرید، محصولاتی را که دارای بسته بندی اصولی، مجوز بهداشت و تاریخ مصرف هستند، انتخاب کنید و بهتر است قبل از مصرف، آن را خوب بشویید
شما مشتری محترم میتوانید محصولی عالی ،با کیفیت و طبیعی را تنها با یک تماس و یا سفارش از طریق اپلیکیشن تلگرام تهیه نمایید
شماره تماس جهت سفارشات 09192739921
دیدگاه شما
ثبت دیدگاه